محل تبلیغات شما

فرق بین شکر سفید و شکر قهوه ای

شکر سفید شکر تصفیه شده است که اکثرمردم روزانه مصرف می کنند.شکر قهوه ای شکر سفیداست با ملاس اضافه شده که از لحاظ تغذیه ای شبیه شکر سفید است .

فرق بین شکر سفید وشکر قهوه ای

 شکر سفید و قهوه ای امروزه دو نوع ازمتداول ترین نوع شکراست. به عنوان مثال برنج قهوه ای سالم تر از برنج سفید است ونان قهوه ای سالم تر از نان سفید است، بسیاری شکر قهوه ای را سالم تر از شکر سفیدمی دانند. به هر حال، این چنین نیست. شکر قهوه از لحاظ  تغذیه ای شبیه قندسفید است. در واقع شکر قهوه ای کمی کالری بیشتری نسبت به شکرسفید دارد. با اینحال، شکر قهوه ای امروزه محبوبیت زیادی به دست آورده و معمولا در محصولات پخته شدهاستفاده می شود.

شکر

شکر نام عمومی برای مواد غذایی باطعم شیرین است. شکر ها به عنوان کربوهیدرات دسته بندی می شوندکه گروهی از ترکیبات کربن، هیدروژن و اکسیژن هستندکربوهیدراتها، و به نوبه خود قندها، منبع انرژیشیمیایی برای موجودات زنده، از جمله انسان هستند. شکر ها به عنوان مونوساکارید monosaccharide, دی ساکارید ها disaccharidesو پلی ساکاریدها  polysaccharidesطبقه بندی می شوند.

مونوساکارد ها ساده ترین نوع کربوهیدراتهستند که از یک مولکول تک تشکیل شده اند. این شامل گلوکز، گالاکتوز و فروکتوز است.

دی ساکارید ها disaccharidesاز دو مولکول تشکیل شده است. شکر جزوفهرست ساکارز شناخته می شود، که بیشتر آن توسط انسان ها مورد استفاده قرار میگیرد، یک نوع دی ساکارید است.

دی ساکارید های دیگر عبارتند ازمالتوز و لاکتوز.

قند ساکاروز، به طور عمده از نیشکریا چغندرقند استخراج می شود. شکر در قرن هجدهم یک شیرین کننده محبوب بود، با اینحال، شکر در دوران باستان در هند و سپس در چین تولید شد. پس از قرن هجدهم، شکربسیار محبوب بود، اما نادر بود، و تنها ثروتمندان می توانستند ان را مصرف کنند. ازاین رو، شکر اغلب به نام "طلای سفید" نامگذاری شد

شکر سفید

شکر از طریق یک روند طولانی پردازشمی شود. ابتدا عصاره ( چغندر یا نیشکر ) استخراج می شود و سپس با آهک و گرما خالصمی شود.و در نهایت به کریستال های شکر و ملاس تبدیل می شود. کریستال های شکر سفیدشده و تصفیه می شوند تا محصول نهایی را که ما در سوپرمارکت خریداری م شکر قهوه ای

شکر قهوه ای که امروزه محبوبیت بهدست آورده است، شکر سفید و ملاس است که دوباره به آن افزوده شده است. ملاس یکمحصول جانبی فرآیند تولید شکر و فیبر قند است. هنگامی که شکر قهوه ای به عنوان"شکر خام" نامیده می شود، این شکر است که به طور کامل تصفیه نشده است.این قبل از فرآیند حذف ملاس از کریستال های شکر است. با این حال، شکر قهوه ای کهمعمولا موجود است شکر سفید تصفیه شده با ملاس اضافه شده است

برای مطاله بیشترفرق بین شکر سفید و شکرقهوه ای کلیک کنید

 مطالب مرتیط:

کربوهیدرات چیست ؟

صبحانه بهتر نمرات بهتر 

از دست دادن اشتها در کودکان

غلات کامل چیست ؟

خواص دارویی کاکوتی چیست

دعوای خواهر و برادر نوجوان

آکنه چیست و علت بروز آکنه و درمان آن چیست

شکر ,قهوه ,ای ,ها ,ملاس ,یک ,قهوه ای ,شکر قهوه ,شکر سفید ,می شود ,سفید و

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
Steven's notes osersedo سید حمیدرضا ruismalohes Sichul Fanclub 「 ∞ BTSir7 ∞ 」 Quality Chinese White Granites,Interior And Exterior Decoration,Wooden Grain Marble For Sale flipculridep آموزش های ویژه در دست شما! سایه های جذابیت و زیبایی دندان ها